ispitivanje

 

Na temelju naše stručnosti i iskustva provodimo razna energetska ispitivanja u području industrije i zgradarstva. Inovativnim pristupom i primjenom novih tehnologija ispitujemo stvarnu energetsku učinkovitost zgrada i rad tehničkih sustava. Na raspolaganju imamo pouzdane uređaje, opremu te stručan i visoko educiran tim djelatnika svih tehničkih struka.

 
 

što ispitujemo

 
 
Image

ENERGETSKA SVOJSTVA GRAĐEVINA

U fazi gotove građevine nemoguće je vidjeti stvarno stanje energetskih svojstava građevina kao ni nedostatke bez adekvatnih testiranja.
Kombinacijom raznim tehnologijama možemo testirati karakteristike građevine i parametre koji utječu na mikroklimatske uvjete nekog prostora.

REFERENCE

 
Image

OTKRIVANJE IZVORA ZVUKA

PRIMJENOM NOVIH TEHNOLOGIJA MOŽEMO LOCIRATI TOČAN IZVOR ODREĐENOG ZVUKA IZ ČUJNOG SPEKTRA U MNOŠTVU DRUGIH ZVUKOVA RAZNIH JAČINA I FREKVENCIJA

Primjena: industrija, zgrade, priroda, životinje...

REFERENCE

 
Image

ISPITIVANJE PLINSKIH SUSTAVA

ISPITUJEMO SVE VRSTE PLINSKIH SUSTAVA OD MALIH INSTALACIJA DO PLINSKIH POSTROJENJA I PLINOVODA

REFERENCE

 
Image

ISPITIVANJE TEHNIČKIH SUSTAVA

Misija kvalitetnog održavanja je pružiti pouzdan i siguran rad opreme i radnog okruženja, kao i pružanje kvalitetne podrške korisniku umanjujući ili čak eliminirajući potrebu za servisima i popravcima uzrokovanim neplaniranim štetnim događajima, a samim time i umanjujući financijske gubitke. Preventivno i prediktivno održavanje nezamislivo je bez ispitnih metoda kojima se vrši nadzor i ispitivanje opreme, proizvodnih procesa i radnog okruženja.

REFERENCE

OSTALE USLUGE

PROJEKTIRANJE

NAŠI STRUČNJACI PROJEKTIRAJU:

PLINSKE SUSTAVE

ENERGETSKE SUSTAVE

PROJEKTE U PODRUČJU ENERGETSKE UČINKOVITOSTI

Saznaj više

CERTIFICIRANJE

NAŠI STRUČNJACI PROVODE:

ENERGETSKI PREGLED I CERTIFICIRANJE ZGRADA

ENERGETSKI PREGLED VELIKIH PODUZEĆA

KONTROLA CERTIFIKATA

Saznaj više

OBNOVLJIVI IZVORI ENERGIJE

ISTRAŽIVANJE NOVIH TEHNOLOGIJA

U PODRUČJU OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE I SPREMANJU VIŠKA ENERGIJE

U izradi
 

obratite nam se s povjerenjem

ZAŠTO ODABRATI NAS

Obrazovanje, stručnost i sigurnost su nam na prvom mjestu te svakom poslu pristupamo maksimalno profesionalno. Bitno nam je kvalitetno odrađeni posao i zadovoljstvo klijenata.